donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMagreb-trainer houdt hoop: "Zolang afspraken worden nagekomen"

Magreb-trainer houdt hoop: “Zolang afspraken worden nagekomen”

In een doldwaze slotfase verloor Magreb’90 van Jong Achilles’29, waardoor de geplaagde ploeg nu hekkensluiter is in de Derde Divisie Zondag. Behalve sportieve zorgen hangt er namelijk ook een forse claim van de belastingdienst boven het hoofd van de club.

Maakten het niet af

Met tien man werd het nog 1-1, maar in blessuretijd liep Achilles’29 nog naar 1-3. “Niet verliezen was het doel. Vanuit een gesloten organisatie spelen en dan kwamen er vanzelf kansen”, blikt trainer Mo El Abdallauoi terug tegenover RTV Utrecht. “Dat lukte aardig, want we kregen goede kansen. We maakten het alleen niet af.” Na rust werd het 0-1, kreeg Magreb rood en maakte Magreb toch nog gelijk. Met een man minder ging de ploeg toch op zoek naar de winst.

Met tien man uit positie lopen

En dat terwijl El Abdallauoi iets anders aangaf. “Ik zei gooi het op slot. Kort bij elkaar staan en dat gebeurde ook een paar minuten. Maar heel snel waren de jongens het weer vergeten, want ze dachten dat er meer te halen was. Dat was er ook, alleen moet het wel op de goede manier. Als je met tien man uit positie gaat lopen, dan ontstaan er gaten. Bijna de gehele wedstrijd hebben we gedaan wat we moesten doen, tot het laatste moment.” De oefenmeester ziet dan ook nog altijd kansen. “Als we ons aan de afspraken houden, dan gaan we absoluut nog klimmen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD