dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Magreb-spelers hopen op faillissement'

‘Magreb-spelers hopen op faillissement’

Een meerderheid van de eerste selectie spelers van Magreb ’90 hoopt dat de club nog voor eind januari failliet gaat. Alleen dan kunnen ze nog overstappen naar een andere club, stelt RTV Utrecht.

Faillissement
Het lijkt er echter niet op dat hun wens vervuld gaat worden. Magreb ’90 is niet van plan haar faillissement aan te vragen, ondanks dat de naheffing van de Belastingdienst van bijna vier ton als een zwaard van Damocles boven de Utrechtse club hangt.

Reiskosten
In een gesprek met spelers, waar volgens de omroep slechts vijf voetballers bij aanwezig waren, is gezegd dat er 1200 euro beschikbaar is voor de selectie als vergoeding voor onder meer reiskosten. Aanvoerder Omar Boukhari gaf al aan niet te verwachten dat er veel spelers beschikbaar zijn om na de winterstop de competitie weer op te pakken met de wedstrijd tegen DOVO. Magreb ’90 staat op de laatste plaats in de Derde Divisie en zag onlangs drie van de zes behaalde punten afgenomen worden door de KNVB vanwege het niet voldoen aan de licentie-voorwaarden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD