maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieMagreb '90 zet omstreden voorzitter af

Magreb ’90 zet omstreden voorzitter af

Magreb’90 heeft zoals verwacht voorzitter Tino Klein afgezet. Onder meer diens politieke overtuiging is aanleiding voor het besluit.

Anti-Islam
Klein sloot zich recentelijk aan bij de politieke partij Forza!, die duidelijke anti-islamstandpunten heeft in haar partijprogramma. ,,Dan heeft hij hier niets te zoeken”, stelt Magreb-lid Bülent Özavci dan ook tegen RTV Utrecht.

Lekken
Daarnaast wordt Klein verweten belastinggegevens te hebben gelekt aan oud-voorzitter Karim Douhou en in het AD te hebben vertelt dat ook de licentie-eisen van de club niet in orde zijn. Mahreb ’90 overweegt juridische stappen.

Rechtszaak
Het voortbestaan van Magreb ’90 is ernstig in gevaar. De club kan de naheffingsaanslag van enkele tonnen aan de Belastingdienst niet betalen en voldoet ook niet aan de licentie-eisen van de KNVB als het gaat om contractspelers. Özavci stelt tegen de regionale omroep mogelijk een rechtszaak tegen de fiscus aan te willen spannen om de Utrechtse club te redden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD