dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsCapelleMagreb '90 weigert restant met Capelle over te spelen

Magreb ’90 weigert restant met Capelle over te spelen

Magreb ’90 gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel van de KNVB om de resterende 55 minuten van het eerder gestaakte duel tegen Capelle opnieuw over te spelen, meldt het AD. De KNVB is van mening dat de Utrechtse club in overtreding was bij de eerdere overspeelpoging in februari.

Niet speelgerechtigd
Die 55 minuten verliepen uiterst rommelig, omdat het duel veel te laat begon en Magreb ’90 bovendien twee spelers zou hebben opgesteld die niet speelgerechtigd waren. De KNVB deed Magreb ’90, na beroep van Capelle, daarop een schikkingsvoorstel van een geldboete, een punt in mindering en het overspelen van het restant van 55 minuten.

Beroep
De zaak wordt nu behandeld door de beroepscommissie van de KNVB. Mocht die tot de conclusie komen dat het restant moet worden overgespeeld, dat treffen beide ploegen elkaar voor de vierde keer. Zaterdag eindigde de confrontatie tussen beide teams in 0-4 in het voordeel van Capelle.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD