dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMagreb '90 vindt in Zephnad Wattimury nieuwe trainer

Magreb ’90 vindt in Zephnad Wattimury nieuwe trainer

Magreb ’90 heeft in Zephnad Wattimury een opvolger voor de onlangs vertrokken trainer Aart Jan van Boksel gevonden. Wattimury zit zondag voor het eerst op de bank bij de club uit de Derde Divisie Zondag. Hij debuteert als coach van de Utrechters in de wedstrijd tegen Westlandia.

Trainer uit het hoge noorden

In de zoektocht naar een nieuwe trainer is Magreb ’90 bij een opvallende naam uitgekomen. Wattimury komt uit Hoogezand en was tijdens zijn carrière als speler ook actief bij clubs uit het hoge noorden. Zo speelde hij voor FC Groningen en BV Veendam. Ook als trainer ging hij bij clubs uit het noorden aan de slag. Zo was hij trainer van VIBOA en ging hij bij zijn oude club FC Groningen aan de slag als assistent-trainer. Bij Magreb ’90 gaat Wattiimury aan de slag in de Derde Divisie. Hiervoor moet hij dan wel de nodige kilometers afleggen, vanuit Hoogezand.

Onrustige maanden Magreb ’90

Met Wattimury aan het roer hoopt Magreb ’90 op een stabiele periode. De afgelopen maanden zijn zeer onrustig verlopen voor de Utrechters. Eerst waren er geruchten over het mogelijk uiteen vallen van de selectie. Er werd zelfs getwijfeld of Magreb ’90 wel een team op de been zou kunnen brengen in de Derde Divisie. Dat lukte en er werd ook een trainer aangesteld. Aart Jan van Boksel vertrok echter al na vier competitiewedstrijden, omdat hij niet overweg kon met zijn assistenten. Ondanks de onrust begon Magreb ’90 niet onaardig aan de competitie. Na acht duels staan de Utrechters veertiende, met acht punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD