Volg ons

Tweede Divisie

Maatregelen aangekondigd tegen ‘illegale duinkijkers’ bij Quick Boys

Maatregelen aangekondigd tegen ‘illegale duinkijkers’ bij Quick Boys

Henri Lenferink, voorzitter van de Veiligheidsregio Hollands Midden, heeft maatregelen aangekondigd tegen de ‘illegale duinkijkers’ die toch wedstrijden van Quick Boys proberen te zien. Ook tegen fans die van buiten sportpark de Krom proberen duels van vv Katwijk te zien zal worden opgetreden.

Het gebied rond de sportparken van beide de Katwijkse grootmachten is tijdens wedstrijden van Quick Boys en vv Katwijk tot verboden gebied bestempeld. Aanleiding was het feit dat afgelopen zaterdag zo’n 100 tot 200 fans van Quick Boys vanuit de duinen het duel tegen IJsselmeervogels bekeken en er tevens fakkels afstaken.

,,Omdat het in de directe omgeving van zowel Quick Boys als vv Katwijk mogelijk is toch naar de wedstrijd te kijken en hier afgelopen weekend ook gebruik van werd gemaakt, heeft de voorzitter van de Veiligheidsregio een aanwijzingsbesluit getekend om het gebied rond de clubs tijdens wedstrijden van het eerste elftal tot verboden gebied te verklaren”, stelt een woordvoerder van de gemeente Katwijk tegen Omroep West.

De nieuwe aanwijzing moet het handhavens van de gemeente en politieagenten makkelijker maken om op te treden wanneer er toch weer fans de wedstrijden van buiten de sportparken willen kijken. Vanwege de coronamaatregelen is publiek bij sportwedstrijden niet toegestaan.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie