Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Maat (Excelsior’31) over verrassende keuze voor SVZW: ‘Belangrijk om weer wedstrijden te spelen’

Maat (Excelsior’31) over verrassende keuze voor SVZW: ‘Belangrijk om weer wedstrijden te spelen’

Stefan Maat zal komend seizoen het shirt gaan dragen van SVZW. De pas negentienjarige middenvelder van Excelsior’31 kiest naar zijn zeggen voor deze eersteklasser om weer voldoende speelminuten te kunnen maken.

Speler van het jaar
De middenvelder had in het seizoen 2018/2019 een belangrijk aandeel in het behalen van de titel in de hoofdklasse met Excelsior’31. Hij kwam in alle competitiewedstrijden in actie en werd door de supporters van de club uit Rijssen verkozen tot speler van het jaar. Dit seizoen kwam hij door blessureleed tot negen wedstrijden in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. In de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht raakte hij geblesseerd, maar recent zaterdag maakte hij al weer zijn rentree in het eerste elftal van Excelsior’31.

Wedstrijden spelen
Het talent koos er enigszins verrassend voor om op een iets lager niveau te gaan spelen. ,,Ik was natuurlijk enige tijd uitgeschakeld door een blessure en raakte daardoor mijn basisplaats kwijt. Ik vind het belangrijk dat ik volgend seizoen weer wedstrijden ga spelen en dat is waarom ik deze keuze gemaakt heb. Verder is het voor mij dichtbij om bij SVZW te gaan spelen omdat ik zelf in Wierden woon”, aldus Maat tegenover Voetbal247.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag