Volg ons

Tweede Divisie

Maassluis herpakt zich; lelijke mispeer De Treffers

Maassluis herpakt zich; lelijke mispeer De Treffers

De woede uitbarsting van vorige week van Jeroen Rijsdijk heeft resultaat gesorteerd bij Excelsior Maassluis, want de Tricolores wonnen bij Koninklijke HFC. De Treffers ging lelijk onderuit bij het al gedegradeerde Jong FC Twente met liefst 4-1.

Jong FC Twente – De Treffers

De Treffers was in de eerste helft in Hengelo de bovenliggende partij, maar de goal viel aan de andere kant. Na ruim een halfuur spelen zorgde Thijs van Hofwegen voor de 1-0. Een domper voor de Groesbeekse ploeg was vervolgens ook nog het uitvallen van Robin Janssen. Eenmaal in de tweede helft ging het opvallend snel. Ravalino Junte kopte een vrije trap binnen, waarop Vincent Schmidt er zelfs 4-0 van maakte. Brobbey haalde vervolgens wel Maertzdorf onderuit en kreeg rood. Remy Raterink maakte nog 4-1, maar verder kwam De Treffers niet meer.

Koninklijke HFC – Excelsior Maassluis

In Haarlem kon Tamerus op het laatste moment toch niet starten en vanaf de zijlijn zag hij hoe Maassluis na een kwartier de eerste kans kreeg. Dean van Ooijen kopte echter voorlangs. In de eerste helft bleven de Tricolores de betere ploeg en de woedende boodschap van trainer Jeroen Rijsdijk van vorige week had zichtbaar uitgepakt. Toch resulteerde het niet in een doelpunt en kwam HFC in de tweede helft zelfs op voorsprong. Kevin de Visser had al een waarschuwingsschot gelost en na ruim een uur spelen schoot hij raak: 1-0. Maassluis kwam twintig minuten voor tijd terug in de partij. De bal ging op de stip na hands van Oscar Wilffert en Niels Redert schoot raak. Een kwartier voor tijd maakte hij er vanuit een voorzet van Kevin Vink ook 1-2 van.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie