dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMaassluis en Katwijk in evenwicht; Barendrecht vergeet te scoren

Maassluis en Katwijk in evenwicht; Barendrecht vergeet te scoren

De strijd tussen de toppers van afgelopen seizoen in de Topklasse Zaterdag is onbeslist gebleven. Excelsior Maassluis en Katwijk kwamen niet tot scoren. Ook in Hengelo bleef het bij 0-0, waar vooral Barendrecht ontzettend veel kansen liet liggen om de score te openen.

Excelsior Maassluis – Katwijk 0-0

Behoudens een schot van Marciano Aalders gebeurde er lange tijd niets in Maassluis. In de slotminuten van de eerste helft werd Katwijk een aantal keer gevaarlijk, maar sprankelend was het geen moment. In de rust wisselde Dick Schreuder, Antony Biekman kwam in de plaats van Donny van Oijen. Aan het begin van de tweede helft werd Marciano Mengerink voor het eerst gevaarlijk. Hij draaide weg, maar schoot over. Langzaam maar zeker werd het opnieuw meer spannend dan goed. Pogingen van afstand waren nodig om nog voor gevaar te zorgen. Zo haalde Stephen Kruithof uit, Mark de Vries tikte de bal naast. In de counter kwam Adair Lopes vrij, zijn inzet schampte echter de paal.

Jong Twente – Barendrecht 0-0

Na een slordig eerste kwartier zorgde Melvin Winterberg voor het eerste wapenfeit. Zijn schot ging net naast. Rany Salem had vervolgens de score moeten openen. Hij kwam vrij voor Sonny Stevens, maar schoot op de paal. Ook in de tweede helft had Barendrecht de regie in handen, maar de bezoekers wisten in Hengelo het net maar niet te vinden. Stevens had telkens een antwoord of de pogingen waren simpelweg te slap. Tien minuten voor tijd haalde Salem nog maar eens hard uit, opnieuw stond de keeper op de goede plaats. In blessuretijd raakte Bas Mourits zelfs de paal.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD