maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMaarten van Dijk blijft tot 2025 bij DVS ‘33

Maarten van Dijk blijft tot 2025 bij DVS ‘33

Middenvelder Maarten van Dijk heeft overeenstemming bereikt over het openbreken en verlengen van zijn nog doorlopende contract. De middenvelder staat nu onder contract tot medio 2025.

De 20-jarige inwoner van Kampen is dit seizoen één van de sterkhouders in de ploeg van Peter Wesselink en dit wordt nu beloond met een langdurige verbintenis voor minimaal nog drie seizoenen.

Van Dijk speelde in de jeugd voor DOS Kampen en kwam vanuit JO17 over naar DVS en stroomde daar al versneld door richting A-selectie twee seizoenen geleden.

 

“Ik ben blij om voor de tweede keer mijn contract open te breken. Ik heb het heel erg goed naar mijn zin en wil graag langer deel uitmaken van DVS om onze doelstellingen te bereiken. Mijn persoonlijke sportieve doelstellingen sluiten aan bij die van de club, namelijk het verwezenlijken van Tweede Divisie niveau.”

Edmund Mijnheer van DVS ’33 zegt: “De ontwikkeling van Maarten is in het afgelopen seizoen nog harder gegaan dan we hadden durven hopen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD