dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieLuuk Koopmans naar MVV, zoon Edwin van der Sar naar RKC

Luuk Koopmans naar MVV, zoon Edwin van der Sar naar RKC

Luuk Koopmans speelt komend seizoen voor MVV. De 24-jarige doelman wordt gehuurd van PSV. Joe van der Sar, de zoon van Ajax-directeur Edwin van der Sar, verkast naar RKC.

Blessures
Koopmans (foto) kwam in het seizoen 2015/2016 van FC Oss naar PSV, maar mede door een schouderblessure kwam de sluitpost weinig aan spelen toe. ,,We hebben met Luuk natuurlijk een keeper die we verschillende keren aan het werk hebben kunnen zien bij Jong PSV. Een betrouwbare doelman met lengte, die naast zijn keeperskwaliteiten ook over de benodigde coaching kwaliteiten beschikt. Luuk heeft aangegeven voor zijn kans te willen gaan in Maastricht. Het is aan hem om die kans te grijpen”, stelt coach Ron Elsen op de clubsite van MVV.

Van der Sar
Joe van der Sar verruilt ADO Den Haag voor RKC Waalwijk. Hij gaat op amateurbasis aan de slag in het Mandemakers stadion. Afgelopen seizoen was Van der Sar vierde doelman bij ADO. In Waalwijk wordt hij derde doelman, weet Omroep West.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD