maandag, november 29, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieLulinho Martins wijst DOVO de weg, zege bij VVSB

Lulinho Martins wijst DOVO de weg, zege bij VVSB

DOVO herstelde fysiek en mentaal snel van de bekeruitschakeling door Harkemase Boys. Woensdagavond hingen de kopjes naar beneden, maar zaterdag werd het zespuntenduel bij VVSB in winst omgezet, 0-3

De thuisploeg van Richard Plug heeft moeite met scoren en zakte door de nederlaag naar de zestiende plaats. Alleen nummer laatst GOES en Odin ’59 staan nog onder VVSB.

DOVO heeft nu, net als als VVSB, negen punten. Na een half uur spelen kwam DOVO op voorsprong. Via een hoekschop kwam de bal bij Lion Kalentjev terecht. Hij tikte de 0-1 binnen. Lion Kalentjev kreeg vlak daarna nog een kans, maar schoot naast.

De thuisploeg moest komen en het DOVO van Florian Wolf loerde op de omschakeling. Grote man bij de ploeg uit Veenendaal was Lulinho Martins.

Bij de tweede treffer bereikte de ex-aanvaller van VVSB Oktay Öztürk, die 0-2 scoorde. Vlak voor tijd scoorde Lulinho Martins tegen zijn ex-ploeggenoten de 0-3.

Overstappen naar zzp-boekhouder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS