maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieLukoki nu al op weg cultheld te worden bij Quick Boys

Lukoki nu al op weg cultheld te worden bij Quick Boys

Madjer Lukoki kreeg al tijdens zijn eerste optreden voor Quick Boys het publiek op de banken. Tijdens het oefenduel met AFC, waarin de aanvaller na rust in het veld kwam, steeg een gejoel op wanneer de vleugelspits aan één van zijn befaamde rushes begon.

Alles geven
Gevraagd naar zijn razendsnelle populariteit, kon Lukoki een glimlach niet onderdrukken: ,,Hoe het komt dat het publiek nu al enthousiast is? Ik denk dat ze vinden dat ik een leuke uitstraling heb. En ze houden ervan als een speler alles geeft en dat is iets wat altijd in mij zit: alles geven voor de ploeg. Dat is waar je voetballer voor bent, vind ik”, vertelde hij aan DerdeDivisie.org.

Basisspeler worden
Lukoki is één van de nieuwelingen op Nieuw Zuid: ,,Ik wil basisspeler worden bij Quick Boys, voor dat doel ben ik vertrokken bij Kozakken Boys. In welke positie dat is, maakt mij niet veel uit. Ik kan als linkerspits in een 3-spitsen systeem spelen of als spits in een tactiek met twee aanvallers. Het is voor de trainer ook nog even zoeken hoe hij wil gaan spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD