dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieLukkien keert terug bij FC Emmen

Lukkien keert terug bij FC Emmen

Dick Lukkien zit vanavond weer op de bank bij FC Emmen tijdens de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. De coach van de Drentse eerstedivisionist miste twee wedstrijden vanwege een ontsteking in zijn lichaam. Hij moest rust nemen van de dokter. 

Serie

De club meldt op de eigen website dat de trainer weer volledig is hersteld. Casper Goedkoop (normaal assistent-trainer) bleek een prima vervanger. Onder zijn leiding won FC Emmen zowel van FC Volendam (2-3) als van MVV (2-1). De Emmenaren stegen van de tiende naar de achtste plaats. Het is aan de teruggekeerde hoofdcoach om de goede serie voort te zetten tegen de hekkensluiter van de Jupiler League.

Galgenwaard

FC Emmen speelt voor het eerst in Stadion De Galgenwaard tegen Jong FC Utrecht. Vorig seizoen werd de wedstrijd tegen de belofteploeg van de eredivisionist gespeeld in Spakenburg op sportpark De Westmaat. FC Emmen ging toen met 3-1 onderuit.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD