zondag, mei 22, 2022
HomeClubsBVV BarendrechtLuivienno Statia verlaat Barendrecht voor terugkeer bij Excelsior Maassluis

Luivienno Statia verlaat Barendrecht voor terugkeer bij Excelsior Maassluis

Luivienno ‘Lulu’ Statia keert komende zomer terug bij Excelsior Maassluis. De 23-jarige verdediger komt over van BVV Barendrecht, waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde.

Eerder speelde Statia bij FC Dordrecht. ,,Ik ken de club natuurlijk nog vanuit mijn eerdere periode en Excelsior Maassluis is voor mij weer een stap omhoog. Daarnaast ken ik nog veel jongens uit de selectie en heb ik een goed gevoel bij de club. Het is fijn om weer terug te keren”, stelt hij op de clubsite van de Tricolores. De verdediger is de tweede aanwinst voor Excelsior M, dat eerder deze week al Brandon Robinson (op de foto links) presenteerde. Hij verlaat Katwijk voor sportpark Dijkpolder.

Technisch Manager Niels Redert: ,,Luivienno heeft veel drive naar voren op de linkerkant. Verdedigend heeft hij bewezen een betrouwbare factor te zijn en ook zijn loopvermogen en snelheid komen goed van pas.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]