zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseLucas Veenendaal maakt selectie SDC Putten compleet

Lucas Veenendaal maakt selectie SDC Putten compleet

Lucas Veenendaal speelt komend seizoen zijn wedstrijden voor SDC Putten. Dat meldt de hoofdklasser op de eigen website.

De 19-jarige Veenendaaler komt over van NEC, waar hij in de Onder 23 speelde. Na 10 jaar bij de Nijmegenaren vindt de centrale verdediger het echter tijd voor een andere club, zo vertelt hij op de website van SDCP: ,,Na 10 jaar bij deze BVO ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Wat ook meespeelde in de keuze om uit te kijken naar een andere club, is dat ik het belangrijk vind om ook focus voor mijn studie te hebben.”

Over zijn overstap naar SDC Putten zegt hij: ,,SDC Putten is ontwikkelingsgericht en er wordt gewerkt met een plan. Dat is wat ik nu nodig heb om te groeien. Uiteraard ga ik er alles aan doen om ook mijn steentje bij te dragen aan de doelen van SDC. Ik denk dat wij elkaar enorm zullen versterken.”

Met de komst van Veenendaal heeft SDC Putten de A-selectie voor het komende seizoen compleet, zo laat de technische commissie weten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD