Volg ons

Hoofdklasse

Lovette Felicia keert via Excelsior Maassluis terug in Tweede Divisie

Lovette Felicia keert via Excelsior Maassluis terug in Tweede Divisie

Lovette Felicia maakt komend seizoen weer zijn opwachting in de Tweede Divisie. De 24-jarige aanvaller heeft een éénjarig contract getekend bij Excelsior Maassluis.

De vleugelaanvaller speelde bij Jong Sparta en VVSB al in de Tweede Divisie, maar maakte vorige zomer de overstap naar RVVH. Nu doet hij weer een stap omhoog en zal volgend seizoen uitkomen op sportpark Dijkpolder. ,,Het afgelopen seizoen heb ik bewust een stapje terug gedaan bij RKAVV, waar ik in 18 wedstrijden 17 doelpunten heb kunnen maken. Ik kan niet wachten om met Excelsior Maassluis in de Tweede Divisie te mogen spelen en hoop het vertrouwen wat ik van de club krijg terug te betalen op het veld”, zegt Felicia op de clubsite.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse