donderdag, oktober 21, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseLoukili vertrekt bij Eemdijk en beëindigt per direct zijn voetbalcarrière

Loukili vertrekt bij Eemdijk en beëindigt per direct zijn voetbalcarrière

Abderrahim Loukili en Eemdijk beëindigen per direct de samenwerking. De buitenspeler vertrekt niet alleen bij de hoofdklasser maar zal ook zijn loopbaan beëindigen, zo staat te leven op de officiële website van de vereniging.

Loukili (29) sloot als laatste speler dit seizoen aan bij de selectie van Eemdijk. Hij kwam voor deze club tot drie wedstrijden waarin hij goed was voor drie assists. Op de website van de vereniging werd tekst en uitleg gegeven over het vertrek door de manager technische zaken. ,,Helaas is het niet gelukt wat we er allemaal van hoopten. Eemdijk moest het laatste kunststukje van Abderrahim op de voetbalvelden worden. Dat het scenario waar we nu mee te maken hebben zou kunnen gebeuren, hebben wij van tevoren besproken. Daarom waardeer ik ook zijn transparantie in deze. ‘Appie’ kent ons beleid en snapt ook dat wij nu nog op zoek kunnen naar een vervanger”, aldus Jan van Twillert.

Loukili (29) speelde tijdens zijn loopbaan voor SV Houten, FC Hilversum. USV Hercules, FC Lienden, (Jong)NEC, IJsselmeervogels, De Dijk, CR Al Hoceima (Marokko), DOVO (foto), ASWH, DVS’33 en het al genoemde Eemdijk.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD