dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLoukili scoort weer en klopt daarmee Kozakken Boys

Loukili scoort weer en klopt daarmee Kozakken Boys

FC Lienden heeft met 2-3 weten te winnen bij Kozakken Boys. In blessuretijd was Abderrahim Loukili beslissend met een penalty. Koninklijke HFC was de betere bij hekkensluiter Jong FC Twente, maar gewonnen werd er niet door de Haarlemmers (1-1).

Jong FC Twente – Koninklijke HFC 1-1

De Tukkers begonnen sterker aan de partij, maar Carlos Opoku wist zijn klasse weer te tonen. Een schot werd door Nick Hengelman niet goed verwerkt. Daarop stond Opoku scherp om 0-1 te maken. Jong FC Twente had vervolgens meer balbezit, maar deed er weinig mee. Op slag van rust werd HFC daarop twee keer gevaarlijk. Een schot van Gertjan Tamerus ging net naast en een voorzet van Kevin Sterling kon niet worden afgerond door Koen Beeren. Die gemiste kansen kwamen door te staan, want direct na de pauze was het gelijk via Dylan George. HFC herpakte zich daarna en kreeg het overwicht om alsnog te winnen. De grootste kans was er voor Sterling, alleen hij kopte vijf minuten voor tijd naast.

Kozakken Boys – FC Lienden 2-3

Jesper Hogedoorn maakte zijn rentree bij Kozakken Boys na het gehele seizoen niet te hebben kunnen spelen. Een speciale behandeling gaf onlangs uitkomst. In de openingsfase waren er direct grote kansen. Wesley Pollemans leverde vorige week de bal zomaar in voor een goal tegen UNA, nu gebeurde het weer maar werd het niet afgestraft door Abderrahim Loukili. Everton Tavares zag zijn vrije trap gekeerd, en Berry Powel kopte de bal recht in de handen van Jan Schimmel. Na een klein halfuur kreeg Powel weer een grote kans, maar de score werd vervolgens aan de andere kant geopend. Wouter de Vogel lepelde de bal over Hogedoorn heen voor 0-1. Direct na de pauze wist Kozakken Boys wel te scoren. Op een schuiver van Mendes Moreira kon Powel de rebound afronden voor 1-1. Uit een vrije trap van Sönmez maakte de spits ook de 2-1 met zijn hoofd. De Boys leken de partij in handen te hebben, maar Lienden kwam toch terug tot 2-2 via Mo Bendadi. Het leek op een gelijkspel af te gaan, tot de derde minuut van de blessuretijd. Pollemans was te laat en hij maakte een domme sliding op Mo Ajiach. Loukili schoot de penalty rustig raak voor 2-3.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD