donderdag, februari 25, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Loukili na vertrek bij DVS'33: 'Ik ben niet door DHSC benaderd'

Loukili na vertrek bij DVS’33: ‘Ik ben niet door DHSC benaderd’

Recent verscheen het bericht in de media dat Abderrahim Loukili per direct afscheid had genomen van DVS’33. Vrij snel daarna werd zijn naam in verband gebracht met DHSC, maar tegenover het Algemeen Dagblad ontkende de aanvaller dat hij benaderd was door de club uit Utrecht. 

In de voornoemde krant was de 28-jarige in Houten wonende speler duidelijk over een eventuele overstap naar DHSC. ,,Ik ben niet door ze benaderd. In de voorbereiding hebben we met DVS’33 tegen ze gespeeld. Toen waren er een paar spelers die aan me vroegen waarom ik niet voor DHSC kwam voetballen. Meer ook niet. Er is nu helemaal geen sprake van dat ik voor DHSC ga voetballen”, aldus Loukili tegenover het Algemeen Dagblad.

Loukili kwam in het verleden uit voor USV Hercules, ASWH, IJsselmeervogels, FC Lienden, Jong NEC, De Dijk, DOVO en FC Hilversum. In de krant gaf hij aan dat hij hoopt snel een nieuwe vereniging te vinden.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments