Volg ons
Abderrahim Loukili FC Lienden

Tweede Divisie

Loukili heeft droom: “Of dat bij FC Lienden kan, weet ik niet”

Loukili heeft droom: “Of dat bij FC Lienden kan, weet ik niet”

Abderrahim Loukili loopt met een droom rond en die droom zorgt ervoor dat zijn toekomst bij FC Lienden onzeker is. Dolgraag zou de 24-jarige aanvaller een volgende stap maken in zijn carrière, zo gaf hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Loukili klaar voor volgende stap

Loukili is bezig aan een goed seizoen bij FC Lienden. Hij staat niet voor niets samen met Carlos Opoku bovenaan de topscorerslijst van de Tweede Divisie. Voor hoelang FC Lienden nog kan rekenen op Loukili, is echter de vraag. “Ik wil graag hogerop en echt voor de prijzen spelen. Of dat bij FC Lienden kan, weet ik namelijk niet”, klonken de woorden van de aanvaller. Of de talentvolle speler daarbij al een club in gedachten heeft, is niet bekend. Vorig seizoen probeerde hij het bij NEC, maar stapte na een half jaar al over naar IJsselmeervogels. In de zomer kwam de terugkeer naar Lienden.

Loukili over Hans Kraay jr

Bij FC Lienden heeft Loukili veel te danken aan trainer Hans Kraay jr. “Ik vind Hans Kraay een geweldige kerel en super leuk om met hem te werken. Ik leer veel. De trainer geeft me veel vertrouwen. Ik wil hem dat heel graag terugbetalen”, aldus het relaas van de topschutter.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie