Volg ons
Louis van Gaal Jong AZ

Tweede Divisie

Louis van Gaal te gast bij Jong AZ – Excelsior Maassluis

Louis van Gaal te gast bij Jong AZ – Excelsior Maassluis

Louis van Gaal is zaterdag aanwezig bij de wedstrijd tussen Jong AZ en Excelsior Maassluis in de Tweede Divisie. De oefenmeester is aanwezig om de officiële opening van het AFAS Trainingscomplex in Zaanstad te verrichten.

Nieuw trainingscomplex

Sinds dit seizoen maakt AZ gebruik van een gloednieuw trainingscomplex. In tegenstelling tot het AFAS Stadion van AZ ligt het nieuwe trainingscomplex niet in Alkmaar, maar in Wijdewormer. Het werd een gevoelige kwestie, want volgens Alkmaar waren er afspraken gemaakt voor een nieuw trainingscomplex in die stad. AZ besloot uiteindelijk om te kiezen voor Sportpark Kalverhoek. Het complex bestaat uit elf kleedkamers, twaalf kantoorruimtes, ruim honderd vierkante meter voor fysiotherapie, er is een fitnessruimte voor de AZ Jeugdopleiding en A-selectie (ca. 300m²) en er zijn drie herstelruimtes. Uiteraard zijn er ook voldoende voetbalvelden beschikbaar.

Van Gaal verzorgt opening

Inmiddels maken de teams van AZ al enige tijd gebruik van het AFAS Trainingscomplex en dus ook Jong AZ. De officiële opening moet nog plaatsvinden en dat wordt zaterdag 3 september verzorgd door niemand minder dan Louis van Gaal. De coach was tussen 2005 en 2009 trainer van de Noord-Hollanders. De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal staat er om bekend om als coach veel gebruik te maken van de eigen jeugd. Mede hierdoor is Van Gaal gevraagd om de opening te doen, voorafgaand aan de wedstrijd Jong AZ – Excelsior Maassluis in de Tweede Divisie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie