Volg ons
Abderrahim Louikili IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Loukili verlaat IJsselmeervogels voor rentree bij Lienden

Loukili verlaat IJsselmeervogels voor rentree bij Lienden

FC Lienden heeft de aanval voor komend seizoen weten te versterken met Abderrahim Loukili. De 24-jarige speelde het afgelopen half jaar voor IJsselmeervogels, maar zal nu terugkeren op De Abdijhof. Daardoor gaat hij in de Tweede Divisie aan de slag.

Belangrijk in kampioensjaar

Loukili speelde eerder al voor FC Hilversum, Hercules en Lienden. In de Betuwe was hij vorig seizoen erg belangrijk, want hij scoorde achttien keer in het kampioensjaar. Ook was Loukili beslissend in de strijd om de algehele landstitel tegen Kozakken Boys, zo kreeg hij de kans bij NEC. In Nijmegen werden echter nog veel spelers van buitenaf gehaald, waardoor de hoofdmacht uit beeld bleef voor Loukili.

IJsselmeervogels

De aanvaller koos in de winterstop eieren voor zijn geld en kwam terug naar het amateurvoetbal. Bij IJsselmeervogels moest hij voor doelpunten gaan zorgen, maar het werd een zeer teleurstellende periode. Zijn rol was beperkt en daarnaast lag hij regelmatig overhoop met trainer Sandor van der Heide. De oefenmeester liet aan het einde van de rit weten dat er met Loukili gesproken werd over een nieuw contract, maar merkte ook direct op dat zijn gedrag voor problemen zorgde. Een verlenging kwam er dus niet, want Loukili verlaat de Derde Divisionist om onder Hans Kraay junior bij de tweevoudig zondagkampioen aan de slag te gaan in de Tweede Divisie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag