Volg ons
KNVB Beker

Derde Divisie Zaterdag

Loting: Vogels-Heerenveen; AZ-ASWH en Volendam-VVSB

Loting: Vogels-Heerenveen; AZ-ASWH en Volendam-VVSB

IJsselmeervogels heeft van de resterende clubs uit de Tweede en Derde Divisie in de KNVB Beker de mooiste loting gekregen. De Rooien spelen op 13, 14 of 15 december op De Westmaat tegen sc Heerenveen. De Friezen wonnen deze week van FC Eindhoven. Voor Sandor van der Heide wordt dit een speciaal duel als Friese trainer van de Vogels. Drie jaar geleden trof IJsselmeervogels het ook al met de loting, toen kwam Ajax op bezoek.

Opnieuw AZ de tegenstander

Cupfighter VVSB heeft het minder getroffen met een bezoek aan FC Volendam. De club wilde vooral graag thuis spelen nu er eindelijk licht beschikbaar is op het hoofdveld. ASWH gaat op bezoek bij AZ. Dat is voor de Alkmaarse ploeg al de derde confrontatie met een topamateurclub in een jaar tijd. Vorig seizoen wist AZ namelijk zowel Kozakken Boys als HHC Hardenberg een halt toe te brengen. Dat werden trouwens twee krappe zeges: 1-3 en 1-0.

Volledige loting KNVB Beker

IJsselmeervogels – sc Heerenveen
FC Volendam – VVSB
PEC Zwolle – FC Utrecht
Heracles Almelo – Sparta
Feyenoord – ADO Den Haag
Vitesse – Jodan Boys
SC Cambuur – Ajax
AZ – ASWH

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag