zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagLoting: Vogels-Heerenveen; AZ-ASWH en Volendam-VVSB

Loting: Vogels-Heerenveen; AZ-ASWH en Volendam-VVSB

IJsselmeervogels heeft van de resterende clubs uit de Tweede en Derde Divisie in de KNVB Beker de mooiste loting gekregen. De Rooien spelen op 13, 14 of 15 december op De Westmaat tegen sc Heerenveen. De Friezen wonnen deze week van FC Eindhoven. Voor Sandor van der Heide wordt dit een speciaal duel als Friese trainer van de Vogels. Drie jaar geleden trof IJsselmeervogels het ook al met de loting, toen kwam Ajax op bezoek.

Opnieuw AZ de tegenstander

Cupfighter VVSB heeft het minder getroffen met een bezoek aan FC Volendam. De club wilde vooral graag thuis spelen nu er eindelijk licht beschikbaar is op het hoofdveld. ASWH gaat op bezoek bij AZ. Dat is voor de Alkmaarse ploeg al de derde confrontatie met een topamateurclub in een jaar tijd. Vorig seizoen wist AZ namelijk zowel Kozakken Boys als HHC Hardenberg een halt toe te brengen. Dat werden trouwens twee krappe zeges: 1-3 en 1-0.

Volledige loting KNVB Beker

IJsselmeervogels – sc Heerenveen
FC Volendam – VVSB
PEC Zwolle – FC Utrecht
Heracles Almelo – Sparta
Feyenoord – ADO Den Haag
Vitesse – Jodan Boys
SC Cambuur – Ajax
AZ – ASWH

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD