dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagLorenzo Staelens bouwt defensieve zekerheid in bij Hoek, DVS ’33 onderuit

Lorenzo Staelens bouwt defensieve zekerheid in bij Hoek, DVS ’33 onderuit

Hoek heeft de punten hard nodig en de Belgische trainer Lorenzo Staelens gaf eerder al aan een balans te moeten vinden tussen aanvallen en verdedigen. Daarvoor liet hij rechtsback Jaïr Oosterlen en centrale verdediger Gertjan Martens debuteren. Met de ex-Belgische international aan het roer won Hoek met 2-0 van DVS ’33, dat bij winst zelfs nog de eerste periode had kunnen winnen.

Het duel werd na de rust beslist. Ex-prof Istvan Bakx is op dit niveau nog steeds een meerwaarde. Hij bracht zijn ploeg op 1-0.

Steve Schalkwijk stond aan de basis van de openingstreffer en nam zelf de tweede goal voor zijn rekening. Rik Impens gaf hiervoor de assist.

 

De gasten uit Ermelo stonden toen met een man minder op het veld. Nicky van Hilten viel met een blessure uit en zijn ploeg had al vijfmaal gewisseld.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD