Volg ons
Adair Veiga Lopes Excelsior Maassluis

Tweede Divisie

Lopes verruilt RVVH voor Excelsior Maassluis

Lopes verruilt RVVH voor Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis heeft Adair Veiga Lopes aangetrokken. Met de komst van de 33-jarige aanvaller, die het gat van de naar Kozakken Boys vertrokken Achmad Mendes Moreira opvult, is de selectie van Excelsior M voor het eerste seizoen in de Tweede Divisie nu al compleet.

Transfer ondanks verpest seizoen
Lopes stond afgelopen seizoen onder contract bij RVVH, dat hem had overgenomen van Zwaluwen Vlaardingen. Een positief verblijf werd het in Ridderkerk echter niet voor Lopes. De routinier stond vrijwel het gehele seizoen buitenspel. In de derde wedstrijd van het seizoen liep Lopes een blessure aan zijn lies op en dit hield hem het gehele seizoen langs de kant. Een operatie heeft de kwetsuur inmiddels verholpen, waardoor hij naar verwachting fit aan de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen verschijnt. Ondanks het mislukte seizoen durfde Excelsior M het aan om Lopes toe te voegen aan de selectie.

Dat de komst van Lopes aanstaande was bleek wel uit het feit dat de Rotterdammer afgelopen weekend al aanwezig was bij de wedstrijd tussen Excelsior M en FC Lienden. Lopes zag zijn nieuwe club met 2-3 onderuit gaan, maar ondanks de nederlaag was het genoeg voor Excelsior Maassluis om zich voor het eerst in de geschiedenis tot algeheel amateurkampioen van Nederland te kronen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie