Volg ons
Bart-Logchies-AFC

Tweede Divisie

Logchies baalt: “Niet passend bij halen van een prijs”

Logchies baalt: “Niet passend bij halen van een prijs”

AFC heeft zich als zesde club in de Topklasse Zondag geplaatst voor de Tweede Divisie. Met veel vreugde gebeurde dat niet, want de Amsterdammers verloren op eigen veld met 2-3 van Koninklijke HFC. Doordat HSC’21 en JVC Cuijk niet winnen kon Bart Logchies opgelucht adem halen.

Andere uitslagen bekend

De trainer van AFC zag een vreemde wedstrijd, zo vertelde hij aan RTV Noord-Holland. “We begonnen goed, hoe gek dat ook klinkt. Want je staat dan wel met 0-2 achter na een kwartier spelen, toch zaten we goed in de wedstrijd. Je ziet dan wel dat we onzekerder worden en dan valt ook de 0-3 er nog overheen. Dan heb je geluk dat HFC het niet afmaakt en na de rust komen we terug. De 3-3 valt net niet, maar ondertussen werden de andere uitslagen ook bekend.”

Nasmaak speelt nog

En die waren gunstig voor de Amsterdammers. “Eind goed, al goed. Om nu blij te zijn is wel lastig, want de nasmaak van de wedstrijd speelt nog. Misschien denk ik er morgen anders over, maar bepaalde in en rondom het veld vond ik vandaag niet passend bij het halen van een prijs.” Dat de klus geklaard is maakt de trainer wel blij. “Want ik moet er niet aan denken dat we volgende week nog naar TEC hadden gemoeten om minimaal een punt binnen te slepen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie