maandag, oktober 2, 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagLoenen pakt met Sportlust'46 drie punten in Ermelo: 'Wij hebben geen kans...

Loenen pakt met Sportlust’46 drie punten in Ermelo: ‘Wij hebben geen kans weggegeven en dat is knap’

Sportlust’46 wist gisteren op overtuigende wijze drie punten te pakken in Ermelo tegen DVS’33 (0-1). Na afloop van de wedstrijd verscheen trainer Patrick Loenen voor de microfoon van RTV Utrecht waar hij sprak van een terechte zege en het feit dat zijn ploeg geen kansen had weggegeven tegen een sterke tegenstander.

,,De eerste helft vond ik ons nogal slordig in de omschakeling, we komen 1-0 voor en verdedigen wel heel goed. Ik vond dat het daar eerder nog wel eens aan schortte. Binnen vijf minuten na rust krijgen we de grootste kans van de wedstrijd en dan krijg je er nog één. Dan zie je nog dertig minuten op de klok staan en over het algemeen krijg je kansen tegen altijd, maar wij hebben geen kans weggegeven en dat is wel knap”, aldus Loenen tegenover de microfoon van RTV Utrecht.

Sportlust’46 wist ondanks het overwicht de voorsprong niet uit te bouwen, dat zou normaal gesproken de kansen voor de tegenstander groter maken om alsnog een goed resultaat te boeken. De ploeg uit Woerden gaf DVS’33 echter geen enkele kans om echt gevaar te stichten. ,,We waren zo ongelofelijk gedisciplineerd en dan kunnen we het wel hebben over dingen die wel of niet beter kunnen, maar als je negentig minuten lang niets weggeeft tegen een goede ploeg en je creëert vier of vijf honderd procent kansen, als we vandaag dan niet winnen dan had je jezelf echt mega tekort gedaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD