zondag, maart 7, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zondag Loed Keizer: "Je ziet de spanning bij Spakenburg"

Loed Keizer: “Je ziet de spanning bij Spakenburg”

“Het was nota bene mijn eerste goal dit seizoen”, grijnsde Loed Keizer na de 2-1 zege van Hercules op Spakenburg, waarin hij de score opende door een hoekschop binnen te koppen. Om te vervolgen met een knipoog: “Ik maak alleen belangrijke goals”.

- Advertentie -

Begonnen onherkenbaar

“In de eerste twintig minuten waren we onherkenbaar. Dat kwam misschien ook een beetje omdat ze anders speelden dan we hadden verwacht. De afgelopen weken speelden ze meestal snel de lange bal, maar nu zetten ze al vroeg druk. Daardoor hadden we eigenlijk na twintig minuten nog geen bal geraakt. Na de drinkpauze ging het beter. De trainer zei dat we van zulke wedstrijden moeten genieten. In de tweede helft hadden we ook de 3-0 nog kunnen maken, maar evengoed hebben we een goede uitgangspositie. Ik heb enorm genoten van de ambiance, zoveel mensen langs de kant. Dat is voor ons zeldzaam.”

Kansen 50-50

“Je ziet de spanning bij Spakenburg. Ik schat onze kansen om door te gaan op 50-50. Hoe langer Spakenburg zaterdag niet scoort, hoe meer risico ze zullen nemen. En daarmee spelen ze ons in de kaart”, besluit de verdediger, die volgend seizoen hoe dan ook in de Tweede Divisie uitkomt als speler van FC Lienden.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES