Volg ons
Hercules

Derde Divisie Zondag

Loed Keizer: “Je ziet de spanning bij Spakenburg”

Loed Keizer: “Je ziet de spanning bij Spakenburg”

“Het was nota bene mijn eerste goal dit seizoen”, grijnsde Loed Keizer na de 2-1 zege van Hercules op Spakenburg, waarin hij de score opende door een hoekschop binnen te koppen. Om te vervolgen met een knipoog: “Ik maak alleen belangrijke goals”.

Begonnen onherkenbaar

“In de eerste twintig minuten waren we onherkenbaar. Dat kwam misschien ook een beetje omdat ze anders speelden dan we hadden verwacht. De afgelopen weken speelden ze meestal snel de lange bal, maar nu zetten ze al vroeg druk. Daardoor hadden we eigenlijk na twintig minuten nog geen bal geraakt. Na de drinkpauze ging het beter. De trainer zei dat we van zulke wedstrijden moeten genieten. In de tweede helft hadden we ook de 3-0 nog kunnen maken, maar evengoed hebben we een goede uitgangspositie. Ik heb enorm genoten van de ambiance, zoveel mensen langs de kant. Dat is voor ons zeldzaam.”

Kansen 50-50

“Je ziet de spanning bij Spakenburg. Ik schat onze kansen om door te gaan op 50-50. Hoe langer Spakenburg zaterdag niet scoort, hoe meer risico ze zullen nemen. En daarmee spelen ze ons in de kaart”, besluit de verdediger, die volgend seizoen hoe dan ook in de Tweede Divisie uitkomt als speler van FC Lienden.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag