woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseLodewijk de Kruif komend seizoen hoofdtrainer bij UDI'19

Lodewijk de Kruif komend seizoen hoofdtrainer bij UDI’19

UDI’19 is er in geslaagd om een opvolger te vinden voor de aan het einde van dit seizoen vertrekkende hoofdtrainer Stefan Hoogsteder. De club die uitkomt in de hoofdklasse van het zondagvoetbal bereikte een akkoord met Lodewijk de Kruif, meldt de vereniging via de officiële kanalen.

Vacature
De Technische commissie van de club plaatste een vacature waarop meerdere kandidaten solliciteerden. De keuze viel op de 49-jarige oefenmeester uit Ede. De Kruif was dit seizoen werkzaam voor DUNO in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal. In Doorwerth mocht hij echter het seizoen niet afmaken.

Loopbaan
De nieuwe hoofdtrainer van UDI’19 was in het verleden actief als speler bij onder andere FC Wageningen, TOP Oss, Beerschot Antwerpen en FC Kleve. Hij begon met voetballen bij het uit Ede afkomstige Blauw-Geel’55. Als trainer was hij werkzaam bij meerdere clubs en van 2013 tot 2016 was hij bondscoach van Bangladesh.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD