Volg ons

Tweede Divisie

Live uitzending in kantine als alternatief voor uitsupporters

Live uitzending in kantine als alternatief voor uitsupporters

Uitspelende clubs in de Tweede Divisie kunnen, in samenwerking met Southfields, via een stream live uitwedstrijden in de kantine uitzenden. De producent heeft de clubs het aanbod gedaan om de supporters van de bezoekende clubs de mogelijkheid te geven om de wedstrijden te volgen. IJsselmeervogels heeft bekend gemaakt van deze mogelijkheid gebruik te maken. 

IJsselmeervogels maakt op haar website bekend dat het dit seizoen uitwedstrijden live zal ‘streamen’: ,,Vanwege de bekende beperkingen zal het voorlopig niet mogelijk zijn om uitwedstrijden te bezoeken. We zijn daarom heel blij dat we kunnen melden dat we in samenwerking met Eyecons de uitwedstrijden live in het clubhuis kunnen laten zien. Dit geldt dus nadrukkelijk ook voor de wedstrijden die niet live op FOX Sports uitgezonden worden. Zo hoef je dit seizoen niets te missen van de verrichtingen van ons vlaggenschip.” Producent Southfields heeft alle clubs uit de Tweede Divisie een aanbod gedaan om de uitwedstrijden van de clubs live in de kantine te laten zien.

Vanwege de corona-maatregelen zullen uitsupporters waarschijnlijk niet welkom zijn bij veel wedstrijden. Bij veel clubs moeten leden zich registreren voor een wedstrijdbezoek en tevens een gezondheidscheck doen. Daarbij is de maximale capaciteit van sportparken flink gereduceerd om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie