Volg ons
FC Lisse haalt 2 spelers

Derde Divisie Zaterdag

Lisse wint ook zonder De Ruiter: “Al was het geen goede wedstrijd”

Lisse wint ook zonder De Ruiter: “Al was het geen goede wedstrijd”

FC Lisse wist de derde topper in evenveel speelrondes winnend af te sluiten. ASWH werd met 1-0 verslagen, na de eerdere nederlaag bij Scheveningen en zege op IJsselmeervogels. Robbert de Ruiter was geschorst na zijn rode prent tegen de Vogels, waardoor assistent Arno Lancel de regie had.

Zwaar veld

Het leverde de koploper in de Derde Divisie Zaterdag drie punten op. “Al was het geen goede wedstrijd”, gaf Lancel volmondig toe aan Omroep West. “Het was een zwaar veld en daarom probeerden we wat directer de spitsen te bereiken. Dat vond ik niet goed gaan en daarom hebben we wat tactische wissels gedaan om over de grond te kunnen voetballen. Dat pakte goed uit.”

Vooraf tactisch plan afgesproken

Met De Ruiter was tijdens het duel geen contact. “We hadden vooraf wat tactische plannen afgesproken, maar de wissels zijn niet te doen want je weet nooit of er blessures zijn. Op de bank hebben we het samen besproken.” FC Lisse heeft door de zege alweer zes punten voorsprong op nummers twee IJsselmeervogels en Scheveningen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag