dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagLisse herpakt zich; Harkema naar linkerrij en Huizen wint weer eens

Lisse herpakt zich; Harkema naar linkerrij en Huizen wint weer eens

FC Lisse heeft de voorsprong weer weten uit te breiden in de Derde Divisie Zaterdag. De koploper herpakte zich goed van de zeperd bij DVS’33 door Jong FC Groningen te verslaan met 2-1. Steven Olsthoorn en Martin van Eeuwijk zorgden voor de doelpunten. De achtervolgers lieten bijna allemaal punten liggen.

De Lange en Olijfveld slaan weer toe

IJsselmeervogels pakte in de slotfase nog een punt tegen Quick Boys dankzij een treffer van Ali Akla. De wedstrijd werd echter ontsierd door grote rookbommen vanuit het vak van de bezoekers, waarbij het veld op De Westmaat ook ernstig werd beschadigd. De achterstand van de Rooien op Lisse is nu vijf punten, ASWH volgt op zes punten. In Almere werden de plaatselijke beloftes eenvoudig verslagen dankzij het spitsenduo Peter de Lange en Robbert Olijfveld (0-2). Scheveningen morste punten, want pas in blessuretijd werd het gelijk tegen DVS’33.

Harkema naar linkerrijtje, Huizen wint weer eens

Rijnsburgse Boys voert de hele grote middenmoot aan dankzij de zege met 1-4 bij Capelle. Daarmee werd Jong Volendam ingehaald voor de vijfde plaats, de oranjehemden verloren dankzij twee goals van Yume Ramos bij ONS Sneek (3-1). Harkemase Boys kwam het linkerrijtje binnen door FC Rijnvogels onder de voet te lopen. Stepstra (2), Musliu (foto) en Bouius zorgden voor de goals: 1-4. Onderin deed Huizen uitstekende zaken door eindelijk weer eens te winnen. Het totaal ingestorte ODIN’59 werd verslagen met 2-1 dankzij goals van Denny van Loen en Sam Doeve. Eelke de Graaf deed iets tegen, maar miste ook een penalty.

Bekijk de Derde Divisie Zaterdag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD