Volg ons
Jeremy de Graaf VVOG

Derde Divisie Zaterdag

Lisse haalt uit; Vogels en ODIN op dreef; Quick Boys hard eraf

Lisse haalt uit; Vogels en ODIN op dreef; Quick Boys hard eraf

FC Lisse is weer alleen koploper in de Derde Divisie Zaterdag. De marge voor de geelhemden is wel minimaal, want ODIN’59 volgt op een punt. ASWH, Scheveningen en IJsselmeervogels maken de top-5 compleet. Rijnsburgse Boys ontsnapte met een punt, bij Quick Boys nemen de zorgen in rap tempo toe.

ODIN dodelijk in omschakeling

FC Lisse had geen kind aan SteDoCo. Na twintig minuten was het al 2-0 via Steven Olsthoorn. Tom Zoontjes miste dan wel een penalty, Maritn van Eeuwijk, Rik Vermeulen en Niels Buijs maakten er 5-0 van. Pas in de slotfase deed SteDoCo iets terug: 5-1. ODIN’59 kon bij ASWH al snel het gewenste spelletje gaan spelen. De ploeg zakte in en was in de omschakeling dodelijk. Het werd 0-3 via onder meer Eelke de Graaf en Jim Hulleman. Pas in de slotminuut deed Peter de Lange wat terug voor ASWH, dat door de 1-3-nederlaag voor het eerst dit seizoen verloor.

Vogels op stoom

Scheveningen staat nu op gelijke hoogte met ASWH door een eenvoudige zege op Jong Almere City. Binnen een kwartier was het al 3-1 (goals Rensy Barradas, Marvin Nieuwlaat en Ricardo Samoender voor Scheveningen) en daar bleef het ook bij. IJsselmeervogels is aan een goede opmars bezig en wist de regionale strijd met Huizen om te zetten in een 2-0-zege. Goals waren er van Mike van de Laar en Sherwin Grot (penalty). IJsselmeervogels is alweer vijfde op vier punten van Lisse.

Rijnsburg ontsnapt

DVS’33 en Capelle staan gedeeld zesde door zeges op FC Rijnvogels en ONS Sneek. Rijnsburgse Boys zakt juist weg. De Uien kwamen twee keer voor bij Jong Volendam, maar rond het uur ging het mis. Aan de Dijk leek het op 3-2 af te gaan, tot Rijnsburg een tweede penalty kreeg. Marvin Wijks schoot opnieuw raak om een punt te redden.

Quick Boys met de billen bloot

De meest opmerkelijke uitslag werd neergezet in Katwijk. Quick Boys heeft het namelijk nog altijd erg moeilijk in de Derde Divisie Zaterdag en werd ditmaal op eigen veld overlopen door VVOG. Jeremy de Graaf was de grote man voor de ploeg uit Harderwijk met liefst vier goals. Het was de aanzet voor de 1-5-zege. Harkemase Boys verloor al vroeg in de middag bij Jong FC Groningen.

Bekijk de Derde Divisie Zaterdag Uitslagen | Stand | Programma

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag