Volg ons

Tweede Divisie

Linksbuiten van Jong NEC vervolgt loopbaan bij G.V.V.V.

Linksbuiten van Jong NEC vervolgt loopbaan bij G.V.V.V.

Hicham Haouat zal in het seizoen 2020/2021 te zien zijn op de velden in de Tweede Divisie. De linksbuiten maakt de overstap van Jong NEC naar G.V.V.V. , meldt laatstgenoemde vereniging op de officiële website.

De 22-jarige aanwinst werd geboren in de gemeente Ede en speelde zijn eerste wedstrijden bij Blauw-Geel’55. Vervolgens maakte hij de overstap naar DTS Ede en Bennekom. Bij de laatstgenoemde club werd hij in de jeugd ontdekt door NEC waar hij vanaf 2015 deel uitmaakte van de jeugdopleiding. In de maand maart van 2019 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van de club uit Nijmegen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie