woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenLilipaly verlaat Cambuur voor Bali United: 'Het was nu of nooit'

Lilipaly verlaat Cambuur voor Bali United: ‘Het was nu of nooit’

Stefano Lilipaly maakt zijn droomtransfer. De middenvelder van Cambuur Leeuwarden vertrekt per direct naar het Indonesische Bali United FC. Het is niet bekend hoe hoog de transfersom is die de Friese club ontvangt.

Droom

Lilipaly kwam pas afgelopen winter over van Telstar naar Cambuur, maar verdiende zijn status in Indonesië vooral door zijn optredens in de nationale ploeg van het land. Tegenover Voetbal International is de 27-jarige spelmaker euforisch over zijn overstap: ,,Het is altijd een droom van mijn vrouw en mij geweest om naar Indonesië te vertrekken en nu we trotse ouders zijn geworden van een gezonde baby was het voor ons nu of nooit.”

Falkenburg
,,Het gevoel bleef knagen dat ik afgelopen winter al had moeten kiezen voor een avontuur in Indonesië en ook gezien mijn leeftijd zullen er niet veel kansen meer komen”, vervolgt hij. Technisch directeur Gerald van den Belt had de middenvelder graag in Leeuwarden gehouden, maar zwichtte voor de uitdrukkelijke vertrekwens van Lilipaly: ,,We hebben er als club alles aan gedaan om Stefano hier te houden. De wens om met het gezin naar Indonesië te vertrekken was echter zo vurig en vasthoudend dat we geen keus hadden en naar het menselijke aspect hebben gekeken. We wensen hem alle succes in Indonesië en gaan met alle technische mensen aan de slag om zijn positie op te vullen.” Volgens VI is Erik Falkenburg in beeld als mogelijke opvolger.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD