woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenLilipaly op zoek naar villa met zwembad

Lilipaly op zoek naar villa met zwembad

Stefano Lilipaly staat nu enige tijd onder contract bij het Indonesische Bali United. Net voordat de competitie begon verliet hij Cambuur en ging hij het avontuur aan. Spijt heeft hij er niet van, zo laat hij weten aan de Leeuwarder Courant.

,,Je kunt het slechter treffen dan ’s ochtends vroeg op je teenslippers en in de korte broek op de motor te stappen richting trainingsveld. Om vervolgens een balletje te trappen en daarna lekker van het leven te genieten. Zon, zee en strand”, aldus de avonturier.

Villa met zwembad

Lilipaly schetst zijn verblijf als een soort werkvakantie. ,,Ik ben nu op zoek naar een geschikte villa. Eentje met privé-zwembad en een grote tuin.” De 27-jarige speler verwacht niet dat hij voorlopig terugkomt naar Nederland. ,,Ik denk dat ik de komende acht jaar in Azië blijf. Het leven is prettig en aan het einde van de rit heb je ook nog een leuk spaarpotje opgebouwd.”

Transfersom

Lilipaly had geluk dat Cambuur zijn contract wilde ontbinden. ,,Ik ben de club dankbaar voor het begrip dat men heeft getoond. Het was voor hen ook geen gemakkelijke beslissing”, zo zegt hij. De Leeuwarders ontvingen overigens wel een transfersom van Bali United.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD