Volg ons

Derde Divisie Zondag

Lijstaanvoerder Jong Vitesse laat in slotfase dure punten liggen tegen EVV

Lijstaanvoerder Jong Vitesse laat in slotfase dure punten liggen tegen EVV

Jong Vitesse heeft zaterdagavond op het sportcentrum Papendal belangrijke punten laten liggen in de strijd om de titel in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Het talententeam kwam niet verder dan een puntendeling tegen EVV (1-1).

Slotfase
De mensen langs de lijn in Arnhem kregen pas in de 89ste minuut de eerste treffer van de avond te zien. Goed voorbereidend werk van Julian Lelieveld resulteerde in de openingstreffer van Bo van Essen (1-0). Jong Vitesse leek de drie punten in de tas te hebben, maar niets bleek minder waar te zijn. In de absolute slotfase was het Julien Clout die alsnog de 1-1 binnen wist te werken.

Titelstrijd
Door de puntendeling van Jong Vitesse krijgt UNA zondag de mogelijkheid om de spanning weer helemaal terug te brengen in de titelrace. Indien UNA de uitwedstrijd tegen OFC winnend af weet te sluiten slinkt de achterstand op koploper Jong Vitesse naar drie punten met dan nog drie wedstrijden te gaan.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag