Volg ons

Eerste Divisie

Lijnders wint uitduel met NEC: ‘We bleven ons spel spelen en raakten niet gefrustreerd’

Lijnders wint uitduel met NEC: ‘We bleven ons spel spelen en raakten niet gefrustreerd’

NEC wist vrijdagavond voor de eerste keer een uitwedstrijd te winnen onder leiding van de ‘nieuwe’ hoofdtrainer Pepijn Lijnders. De oefenmeester was vanzelfsprekend tevreden met de drie punten, maar zeker ook met de controle die zijn ploeg had tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. 

Controle
,,Dat voelt goed, omdat we vanuit Fortuna komen en daar deden we een aantal dingen al goed. Vandaag was weer een stapje erbij. Alleen moeten we onszelf belonen, want onze speelstijl kost veel energie. De groep bleef wel rustig toen die goal maar niet kwam. We bleven ons spel spelen en raakten niet gefrustreerd en uiteindelijk kwam die goal toch. En we hielden achterin de nul. De controle was goed, op de helft van de tegenstander”, aldus Lijnders tegenover Omroep Gelderland.

Kampioensploeg
NEC is en blijft de favoriet voor het pakken van de titel in de Jupiler League. Naar zijn zeggen zag Lijnders vrijdagavond echter nog geen kampioensploeg spelen, om dat te bereiken moet er nog het een en ander gebeuren. ,,Het kan beter en het moet beter. Op het moment dat er tegenslag komt en daar met z’n allen doorheen gaan, dat is voor mij een kampioensploeg.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie