dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieLijnders weigert zelf op te stappen bij NEC

Lijnders weigert zelf op te stappen bij NEC

Pepijn Lijnders zal niet zelf de handdoek gooien nu hij er met NEC niet in is geslaagd om te promoveren naar de Eredivisie. De jonge oefenmeester vindt dat hij nog te weinig tijd heeft gehad om zijn visie neer te zetten in Nijmegen.

,,Er zijn heel veel factoren die invloed hebben op de spelersgroep en de mensen eromheen. Die moet je managen. Van alle kanten heeft er veel druk op gestaan”, stelt Lijnders in De Gelderlander. ,,Het kostte energie om de mensen om me heen mee te krijgen. Dat heeft gewoon tijd nodig. Als mijn positie wordt bepaald op vier, vijf maanden… We hebben fases goed gespeeld. Maar er waren ook fases dat we tegen onszelf vochten. Dat het team niet deed wat we wilden.”

NEC wacht volgend seizoen een loodzwaar karwei, wetende dat ook FC Twente en Roda JC, beiden met hogere begrotingen, zullen azen op het kampioenschap in de Eerste Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD