Volg ons

De Graafschap

Lijnders (NEC) na puntendeling in derby: ‘We verdienen hier gewoon meer’

Lijnders (NEC) na puntendeling in derby: ‘We verdienen hier gewoon meer’

NEC slaagde er zaterdagavond in eigen huis niet in om de volle winst te pakken in de Gelderse derby tegen De Graafschap (1-1). De titelkandidaat uit Nijmegen wist niet echt te overtuigen, maar trainer Pepijn Lijnders was na afloop van het duel van mening dat een overwinning voor zijn ploeg meer recht had gedaan aan de verhoudingen binnen het veld. 

Twee punten meer
,,We verdienen hier gewoon meer. Zeker als je ziet hoe de wedstrijd verloopt. De eerste helft gaat een aantal dingen niet goed. Dan kunnen we niet snel genoeg onze vrije mensen op de flanken vinden. Alle kansen die we de eerste helft weggeven, gaan via ons veldspel. Slechte passes of slechte keuzes aan de bal. De tweede helft hadden we in het hoofd dat we naar de andere kant willen. We blijven rustig en creëren drie honderd procent kansen. Dan denk ik wel dat je twee punten meer verdient”, aldus de hoofdtrainer van NEC tegenover Omroep Gelderland.

21 punten
Fortuna Sittard wist door een zege op SC Cambuur (3-2) de achterstand op NEC te verkleinen. Lijnders weet dat de strijd om directe promotie nog lang niet beslist is.  ,,Zaken kun je alleen doen door goed te spelen. We weten precies waar het mis is gegaan vandaag. Er zijn nog 21 punten te verdelen zijn. Waar hebben we het in godsnaam over?”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Graafschap