Volg ons

Eerste Divisie

Lijnders ‘doof’ voor verwensingen NEC-fans

Lijnders ‘doof’ voor verwensingen NEC-fans

Fans van NEC scandeerden tijdens de 2-0 nederlaag bij Jong Ajax luid hoorbaar ‘Lijnders rot op’. De oefenmeester van de Nijmeegse club laat zich daardoor echter niet beïnvloeden.

Oplappen
,,Dat doet me niet veel. Ik ben bezig met de ploeg. Die moeten we weer oplappen. We moeten de rug rechten. Dat hebben we elke keer gedaan en zullen we nu ook weer doen”, reageert Lijnders in De Gelderlander. Hij focust zich op de inhaalstrijd met Fortuna Sittard, dat vier punten meer heeft: ,,Zolang de kans er is, moeten we altijd vechten.”

Harde cijfers
Statistisch heeft de clubleiding van NEC op z’n zachtst gezegd een zeer ongelukkige keuze gemaakt door in de winterstop het goed draaiende NEC een nieuwe hoofdtrainer te geven. Onder eindverantwoordelijkheid van Adrie Bogers pakte gemiddeld 2,3 punt per wedstrijd. Lijnders presteert met ‘slechts’ 1,5 punt per duel aanmerkelijk slechter.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie