zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieLienden wint eerste slag, VVSB en Quick Boys in balans

Lienden wint eerste slag, VVSB en Quick Boys in balans

In de play offs voor promotie naar of degradatie uit de tweede divisie ligt alles nog open. FC Lienden heeft wel een eerste grote slag geslagen door ASWH op eigen veld met 1-0 te verslaan. VVSB en Quick Boys zijn na negentig van de honderdtachtig minuten nog volledig in balans: 1-1.

ASWH – FC Lienden 0-1
Lienden is er in Hendrik-Ido-Ambacht als een dief in de nacht met de overwinning vandoor gegaan. ASWH had het grootste deel van de wedstrijd een overwicht, maar de herkanser uit de tweede divisie sloeg twintig minuten voor tijd genadeloos toe. Voor rust was er nog weinig tekening in de strijd. ASWH had het beste van het spel, maar kansen waren aan beide kanten schaars. In de tweede helft was de grootste kans voor Jesper van den Bosch, voordat Salim Mansouri FC Lienden bij een van de schaarse kansen met een afstandsschot op voorsprong zette. De thuisclub ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en was nog een keer heel dicjt toen een inzet van Sam van der Kreeke uit een corner kort voor de lijn werd geblokt.

VVSB – Quick Boys 1-1
De zoveelste Bollenderby van het seizoen ligt na het eerste bedrijf nog volledig open, VVSB en Quick Boys kwamen beiden één keer tot scoren. Op de volgepakte Boekhorst kende VVSB een pikstart. Wederom was Frank Tervoert het goudhaantje. Hij kopte uit een corner van Danny Bakker na tien minuten de 1-0 binnen. Kort voor rust maakte Quick Boys gelijk, na een solo van Kay Tejan, die ook zelf afrondde. Na rust was er direct een grote kans voor Dennis Kaars namens Quick Boys, waarna Richelo Fecunda voor VVSB nog een keer dichtbij een treffer was. De wedstrijd bleef echter volledig in balans en dat kwam ook tot uiting in de score.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD