dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLienden en De Treffers schieten weinig op met puntendeling

Lienden en De Treffers schieten weinig op met puntendeling

FC Lienden en De Treffers hebben in de enige zondagwedstrijd in de Tweede Divisie de punten gedeeld. De bezoekers kwamen twee keer op voorsprong, maar uiteindelijk eindigde het op 2-2. Daarmee staan beide ploegen ook nog altijd op evenveel punten.

Twee keer op voorsprong

Al na vier minuten wist Wesley Meeuwsen, die na zijn uitstekende vorige seizoen in Groesbeek de laatste periode vanaf de bank moest beginnen, de score te openen. Uit een vrije trap zorgde Mo Ajiach na ruim een halfuur voor 1-1, wat ook de ruststand was. Direct na de pauze was de thuisploeg toch opnieuw niet bij de les. Met een vlijmscherpe counter kwam De Treffers opnieuw aan de leiding, de aanval werd afgerond door Robin Janssen.

Curieuze gelijkmaker

FC Lienden ging op zoek naar de gelijkmaker en daarvoor kwamen Mark Fennebeumer en Jordie van der Laan, die dit seizoen nog altijd droog staat, binnen de lijnen. Uit de kluts maakte Lienden toch gelijk, al bleef de vraag hangen of de bal via de onderkant van de lat wel of niet over de lijn was. De goal kwam in ieder geval op naam van Jermo Wilsterman. Door de puntendeling staan beide ploegen nu op zestien punten uit dertien duels, drie punten boven de rode streep.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD