Volg ons

Nieuws

Lichtmasten, led-boarding en scorebord voor Rijnsburgse Boys

Lichtmasten, led-boarding en scorebord voor Rijnsburgse Boys

Het heeft lang geduurd, maar Rijnsburgse Boys beschikt komend seizoen dan eindelijk over lichtmasten langs het hoofdveld. Begin september wordt kunstlicht op de Middelmors aangelegd.

Eisen in Tweede Divisie
Daarmee spelen de Uien in op de scherpere reglementen van de KNVB om te mogen spelen in de Tweede Divisie. Daarin moeten deelnemende clubs verlichting hebben met een sterkte van 500 lux. Rijnsburg beschikt per september over verlichting met een sterkte van 600 lux.

LED-boarding
Ook andere aspecten rondom het hoofdveld worden aangepakt. Zo komt er tevens een nieuw elektronisch scorebord en verrijzen er nieuwe roterende reclameborden rond het veld. Vooralsnog komt er een tijdelijke led-boarding, in afwachting van de nieuwe boarding.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws