dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlClubsJong PSVUPDATE: Jong PSV loopt na onderbreking verder uit in Oss

UPDATE: Jong PSV loopt na onderbreking verder uit in Oss

De wedstrijd tussen FC Oss en Jong PSV in de Jupiler League heeft een half uur stilgelegen. De lampen in het Frans Heesen Stadion vielen uit, waardoor het aardedonker werd in Oss. De lichtinstallatie begaf het na 37 minuten spelen bij een stand van 0-1. Uiteindelijk won de Eindhovense ploeg het duel met 0-3. 

Beelden via Fox Sports: 

De spelers en de scheidsrechter zochten de kleedkamer op. FC Oss meldde een kleine tien minuten na het incident dat de knop weer om zou worden gezet. Uiteindelijk gingen de lampen weer aan en kon de wedstrijd worden hervat. De opgelopen vertraging werd enigszins ingehaald door de rust in te korten. In plaats van het gebruikelijke kwartier werd er een pauze van één minuut ingelast.

Jong PSV kwam in het eerste half uur op voorsprong via de Deen Nikolai Laursen. Na de onderbreking en de ultrakorte rust liepen de gasten uit de lichtstad verder uit. Sam Lammers scoorde na een uur spelen (0-2), Donyell Malen besliste het duel in de slotfase: 0-3.

FC Oss zakt door de nederlaag naar het rechterrijtje. De Ossenaren waren in het begin van het seizoen nog een sensatie, maar is bezig aan een slechte reeks. De afgelopen vijf wedstrijden pakte de Noord-Brabanders maar twee punten. Provinciegenoot Jong PSV staat op de zevende plaats.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD