zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkLevi van Duijn beloont droominvalbeurt met treffer tegen oude liefde Katwijk

Levi van Duijn beloont droominvalbeurt met treffer tegen oude liefde Katwijk

Het was invalbeurt om van te dromen. In een kolkend stadion mocht Levi van Duijn dinsdagavond invallen in de derby van Quick Boys met Katwijk. De thuisploeg keek tegen een 0-1 achterstand aan en dat ligt gevoelig in het gespleten voetbaldorp. In no-time liet de 19-jarige Levi zich gelden. Hij scoorde al snel de 1-1 en had ook de 2-1 op zijn slof. Zover kwam het niet.

Zijn vader Hugo van Duijn is keeperstrainer en teammanager van VV Katwijk en zat met gemengde gevoelens op de bank. Trots op zijn zoon en balend voor zijn club. Het duel eindigde in 2-2.

Levi van Duijn verkaste als eerste jaars B-junior van Katwijk naar rivaal Quick Boys. Een gevoelige transfer, maar het talent koos er voor om zich in de tweede divisie te gaan ontwikkelen in plaats van de tweede klasse. ,,Ik heb toen de overstap gemaakt, omdat de jeugdopleiding van Quick Boys veel hoger staat aangeschreven dan bij Katwijk. Ik wil het maximale bereiken en weet dat je hier alle kansen krijgt om het beste uit jezelf te halen”, zei hij destijds.

Levi staat nog een jaar onder contract bij Quick Boys en de club heeft ook nog een eenzijdige optie in de verbintenis opgenomen.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD