vrijdag, september 17, 2021
HomeClubsAlmere City FCLevi Bouwense verruilt Almere City voor ASWH

Levi Bouwense verruilt Almere City voor ASWH

ASWH heeft zich versterkt met Levi Bouwense. De centrale verdediger is afkomstig van Almere City FC en is aangetrokken om het gat wat ontstaan was na het vertrek van Jarreau Manuhuwa op te vullen.

Bouwense speelde dit seizoen bij Jong Almere City, dat hem oppikte bij Sparta. De 20-jarige verdediger doorliep zeven jaar van de jeugdopleiding van de Kasteelbewoners en maakte ook zijn debuut in de Eerste Divisie voor de hoofdmacht van de Rotterdammers.

De Zeeuwse verdediger speelde echter voornamelijk voor de beloften van Sparta dat, net als ASWH, in de Tweede Divisie uitkomt. Bouwense tekent voor één seizoen bij de club uit Hendrik Ido Ambacht.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD