Volg ons
Willem Leushuis

IJsselmeervogels

Leushuis: ‘Willen beste ploeg worden van tweede seizoenshelft’

Leushuis: ‘Willen beste ploeg worden van tweede seizoenshelft’

IJsselmeervogels lijkt niet meer te hoeven vrezen voor degradatie, maar ook de titel lijkt een utopie. Dus heeft trainer Willem Leushuis met de selectie een nieuwe doelstelling geformuleerd.

Niet zo leuk
De ervaren coach hoorde tijdens het trainingskamp dat zijn contract niet verlengd wordt: ,,Dat was inderdaad niet zo’n leuke afsluiting voor mij persoonlijk”, erkent hij op de clubsite. Dat neemt niet weg dat hij graag mooi wil afsluiten.

Beste ploeg
,,Ik ga niet afgeven op de club, want het is hun keuze. Het enige wat we als groep kunnen doen is het tegendeel bewijzen door een mooie tweede seizoenshelft te draaien. We hebben daar een concreet doel voor gesteld en dat is de beste ploeg worden van de tweede seizoenshelft.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels