dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagLeushuis moet DVS'33 er doorheen trekken

Leushuis moet DVS’33 er doorheen trekken

DVS’33 heeft razendsnel een opvolger gevonden voor de eerder deze week ontslagen Roeland ten Berge. De ervaren Willem Leushuis moet ervoor zorgen dat de club uit Ermelo ook volgend seizoen uit zal komen in de Derde Divisie Zaterdag en als het even kan een rol van betekenis spelen in de derde periode.

Laatste maanden thuis na Koeweit

De zeer ervaren trainer zat dit seizoen thuis nadat hij in Koeweit actief was geweest als technisch directeur en trainer van het Olympisch elftal. Eerder was hij trainer van onder meer Kozakken Boys, IJsselmeervogels, ASWH en AFC. Met de Amsterdammers werd hij een aantal jaar geleden nog kampioen in de Topklasse Zondag. Deze week werd Leushuis benaderd en wisten de partijen elkaar snel te vinden.

Duidelijk waar de behoefte ligt

“Op basis van de analyse van de technische commissie is het mij in grote lijnen wel duidelijk waar de behoefte ligt. Ik heb intussen verschillende samenvattingen en interviews gezien en ook om mij heen inlichtingen ingewonnen. DVS staat goed bekend en wil verzorgd voetbal spelen. Tegelijk zit de club nu in een lastige situatie. Ik heb veel ervaring als trainer en ga een uitdaging als deze graag aan”, laat hij weten op de clubsite. Zaterdag zit Leushuis tegen Rijnsburgse Boys al op de bank.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD